Inner Circle

Sluit je aan bij mijn InnerCircle 

en groei met jouw praktijk de concurrent voorbij

In een besloten InnerCircle Groep (max. 20 personen) is er voor jou een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, ‘Best Practices’ uit te wisselen en antwoord te krijgen op al je vragen over persoonlijke, en zakelijke uitdagingen. 


Het maximum aantal deelnemers in mijn InnerCircle is 20. De meeste leden verlengen hun lidmaatschap ieder jaar. 

Beperkt aantal plaatsen...

Laat mij jou persoonlijk coachen

Je werkt hard om je praktijk te laten groeien, maar je hebt regelmatig het gevoel dat alles maar langzaam vooruit gaat.

Ondertussen gaat je lichaam en psyche steeds meer protesteren; je hebt de neiging om te vervallen in uitstelgedrag

Je bent wat sneller teleurgesteld en kunt je maar moeilijk concentreren. De tijd glipt door je vingers. Bovendien lijkt de concurrentie sneller, fitter en creatiever. Voor je het weet wordt je ingehaald en verlies je jouw enthousiasme en de grip op je coach businessplannen

Herkenbaar? 

Mijn motivatie om jou te helpen

Ik ben Albert Sonnevelt. Laat mij jou persoonlijk coachen. Ik geef je het meest kostbare wat ik heb: TIJD! Je krijgt exclusief toegang tot 30 jaar kennis en ervaring. Als psycholoog en ondernemer. De grootste groei die ik heb doorgemaakt, zowel persoonlijk als zakelijk, is ontstaan vanuit inspiratie door en voor andere coaches en therapeuten. Daarom ben ik een aantal jaren geleden mijn Innercircle gestart. Hierin werk ik met 20 coaches (beslist niet meer, zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven) om ze te helpen om hun persoonlijkheid en hun praktijk te laten groeien. Met maar één doel: ze meer VRIJHEID en onafhankelijkheid te laten ervaren. Zodra een groep vol is, moet je helaas wachten om er bij te kunnen. Maar deze pagina is online. Dat betekent dat er weer een paar plaatsen beschikbaar zijn. Ik leg in het kort uit hoe de toelating werkt (en hoe de innercircle groep voor JOU kan werken!

Ik heb de ervaring dat je als deelnemer ontdekt:

 • Welke belangrijke keuzes je kunt maken om jezelf en jouw praktijk op een hoger niveau te brengen
 • Hoe je meer fysieke, mentale en creatieve energie kunt vrijmaken
 • Welke fouten 1 op de 6 coaches maken, waardoor ze hun praktijk niet van de grond krijgen
 • Dat er nieuwe en bewezen business strategieën zijn die je direct meer winst en persoonlijke vrijheid gaan geven
 • Welke karaktereigenschappen van jouw coachschap verbeterd kunnen worden
 • Hoe je jouw competenties en kwaliteiten meer voor je kunt laten werken
 • Welke inzichten er nodig zijn om jouw productiviteit en focus dagelijks te laten groeien
 • Dat er oneindig veel netwerkmogelijkheden zijn met de overige supergemotiveerde coaches en therapeuten in de InnerCircle Groep.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan om te ontdekken of je 1 van de 20 nieuwe ‘Innercircle-Members’ bent.

In april 2017 start er een besloten InnerCircle Groep.

De volgende groep start in december met 40 deelnemers en tegen een hoger bedrag.

Je kunt letterlijk met een paar bewuste, effectieve, gedragsveranderingen het verschil maken met jouw praktijk, waardoor je jouw klantenbestand kunt verdubbelen of zelfs verdrie,- of viervoudigen… Maar weet jij welke psychologische aanpassingen voor jou het verschil gaan maken?

Hoe werkt het en wat krijg je precies?

Na jouw aanvraag nemen we contact met je op. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we of je een geschikte deelnemer bent voor de eerstvolgende ‘Innercircle Group’. We willen o.a. weten wat jouw belangrijkste drijfveren zijn om naar het volgende niveau te gaan. Zo bekijken we jouw verlangens en frustraties op de prominente gebieden van je leven: werk, gezondheid, financiële vrijheid, gezin/relatie, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten.

Coach, plan, peergroup

Er zijn 3 factoren nodig om tot een positieve gedragsverandering te komen: Inzicht (Coach), een gedegen stappenplan (Plan) en feedback uit jouw omgeving (Peergroup).

Coach

Gedurende een periode van zes maanden heb je tijdens de on- en offline bijeenkomsten onbeperkt toegang tot mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen dertig jaar heb opgebouwd als psycholoog en ondernemer. Ik geef je, samen met 19 andere deelnemers,  6 volledige coachdagen persoonlijke supervisie en feedback.

Plan

Je wil natuurlijk jouw nieuwe inzichten verankeren in het dagelijkse leven. Om op koers te blijven, ontvang je van mij een zorgvuldig uitgewerkt persoonlijk stappenplan. Dit helpt je om focus te houden en niet terug te vallen in je oude gedrag. Op basis van jouw vooruitgang stellen we de doelen steeds bij om het maximale uit de sessies te halen.

Peergroup

Groeien gaat niet zonder feedback. Je leert het meest van mensen die jou uitdagen het beste uit jezelf te halen. Daar houd ik bij de samenstelling van de groep rekening mee. Ben je bereid om, net als de overige deelnemers, te investeren in tijd, geld en energie? Voor het behalen van maximale resultaten vind de selectie van jou en de overige peergroup-leden plaats op basis van persoonlijke waarden, ambities, (coach,- en zakelijke) ervaring, leeftijdsfase en gekozen doelen. 

Een kijkje achter de schermen van de Innercircle groep

Je kunt letterlijk een paar kleine stapjes verwijderd zijn van jouw persoonlijke, en zakelijke vrijheid…

Ik ben op zoek naar deelnemers die snel actie ondernemen. 20 = VOL

InnerCircle Programma Coachplek

Module 1: Vonk: Ontdek jouw blauwdruk

Missie, visie, strategie, droomdocument, jouw waarden, drijfveren, passie

Wat heb je als mens/ coach te bieden? Hoe ontwikkel je Zelfvertrouwen

Module 2: Vlam; zichtbaar worden als coach

Jouw brandstory/logo/uitstraling/presentatie/plaats/jouw expertstatus/elevatorpitch

Module 3: Vuur: Geld verdienen met je passie

Wat is je wensinkomen per maand, hoeveel klanten heb ik nodig? Welke waarde geef ik ze? Hoe bereken ik mijn tarief? Focus en concentratie houden/

grenzen aangeven. Je doelen (scherp) stellen.

Module 4: Verwarmen: Voor wie ben je aantrekkelijk als coach?

Jouw nichemarkt ontdekken, wie is jouw ideale klant? Waar kan je die vinden?

Wat maakt jou onweerstaanbaar voor je klanten?

Module 5: Verlichten: Met welk product los jij het probleem van je client op?

Jouw ideale product/ programma/ evenement/ productopbouw

Module 6: Verspreiden: Zo word je als coach gevonden op het internet

Klanten vinden off-line/ online, welke marketing activiteiten? Van prospect naar klant (conversie) Jouw marketingstrategie/ de marketingtrechter

Heel eerlijk: Ondanks dat je met mensen werkt, sta je er toch vaak alleen voor. De meeste mensen in jouw omgeving begrijpen jou en jouw ambities niet. De doelen die je hebt gesteld schrikken hen meestal af. In onze Innercircle Meetings heb je de gelegenheid om te werken met andere, gelijkgestemde coaches, die ook de wereld op een positieve manier willen veranderen. Wanneer je wordt toegelaten….dan is deze familie jouw familie. En ben je een onderdeel van mijn InnerCircle groep.

Schrijf nu in voor de InnerCircle groep

Ik ben op zoek naar ACTIE GERICHTE Coaches. Ieder jaar is uitverkocht

Bekijk hier de resultaten van andere InnerCircle deelnemers

Deze coaches zien de meerwaarde en hebben hem inmiddels ervaren…

Een waarschuwing vooraf…

Deze Innercircle groep bestaat uit mensen die werkelijk iets te bieden hebben. Dat wil zeggen; het is een verzameling van inspirerende coaches. Wanneer je alleen maar komt ‘kijken’ en je wil aansluiten om snel rijk te worden; vergeet het maar.

Dan ben je niet de persoon die wij zoeken. We zijn op zoek naar deelnemers die écht toegevoegde waarde hebben voor de groep, die HOUDEN van coachen en ondernemen, bereid zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en werken vanuit het principe; ‘ Wie kan delen, kan vermenigvuldigen.” Conclusie: Anderen willen helpen met goed werkende tips en ideeën.

Dat is de basis van de InnerCircle

Om een netwerk van coachende vrienden op te bouwen en te onderhouden. Om elkaar uit te dagen in persoonlijke, en zakelijke groei. Wanneer je geïnteresseerd bent om deel te nemen en onderdeel te worden van mijn speciale ‘Inner Circle’, dan zijn hier de details:

Wat we niet toestaan…

Voordat ik verder ga, wil ik je vooraf laten weten dat er iets is dat we niet toestaan…

De Inner Circle is niet bedoeld als netwerkclub waar je jouw dienstverlening aan andere leden kunt gaan verkopen. De Inner Circle bijeenkomsten ook zijn geen gelegenheden waar je klanten gaat werven. Wat is het dan wel? De Inner Circle is een groep van gelijkgestemde coaches. En wij komen maar om één reden bij elkaar tijdens de bijeenkomsten: namelijk om elkaar naar het volgende niveau te tillen. Zowel persoonlijk als ook zakelijk.

Geïnteresseerd geraakt na alles wat ik heb verteld?

Dan is dit het volgende wat je kunt doen:

Als je op de deelname knop klikt, dan tref je een link aan naar het ‘Innercircle-aanmeldingsformulier’. Het aanmeldingsproces is gratis. Er zijn enkele basisvragen die je mag beantwoorden, zodat we je een beetje beter leren kennen. Vul A.U.B dit aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in. Op het moment dat jouw deelname is goedgekeurd, zullen we een telefonische intake met jou inplannen. Wanneer je bent toegelaten, wordt je een officieel lid van de Innercircle groep en kunnen we aan de slag met jou en jouw bedrijf.

Wie is Albert Sonnevelt?

En waarom zou je aan zijn Inner Circle willen deelnemen?

30 jaar psycholoog en ondernemer

Albert Sonnevelt (1960) is psycholoog en ondernemer. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleidingen, academie voor gezonde levensstijl. Met zo’n 1.400 studenten per jaar en meer dan 70 docenten

is hij marktleider in de markt. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met onder andere Suriname en Curaçao.

Enkele facts & Figures:

 • 30 jaar psycholoog en succesvol internationaal ondernemer
 • Binnen 20 min. naar de kern van je probleem (daag hem maar uit)
 • Specialist op het gebied van stress en vitaliteit
 • In 2014 en 2015 verkozen tot de Beste Opleider van Nederland
 • 20 jaar trainer bij meer dan 30 beursgenoteerde bedrijven
 • Executive coach van Quote 500 leden
 • Coach van ministers en enkele wereldkampioenen
 • Gastspreker bij diverse radio,- en t.v. programma’s
 • Auteur van 4 boeken
 • Businesscoach en adviseur voor 2 Private Equity Funds
 • Mede-ontwikkelaar van de Brightr Vitaliteits App
 • Oprichter van Educure (inhouse trainingen)
 • Passie voor een duurzame,- en gezonde leefstijl
 • Expert in de psychologie van succesvolle gedragsverandering

Schrijf nu in voor de InnerCircle

Ik ben op zoek naar ACTIE GERICHTE coaches. Ieder jaar is uitverkocht

Praktische informatie

Alle InnerCircle dagen zijn op vrijdag

21 april, 19 mei, 23 juni, 8 september, 6 oktokber, en 3 november 2017


Locatie: Hilton Soestduinen


Jouw investering

€ 997,- of 3 termijnen van € 350,-

de genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW,

incl. Lesmateriaal, lunches en koffie/thee.


Nog vragen? info@coachplek.nl of bel: 0418-515782

Schrijf nu in voor de InnerCircle

Ik ben op zoek naar ACTIE GERICHTE coaches. Ieder jaar is uitverkocht